Klantenservice +31 495 58 34 00
Info mail            Stel uw vraag

Blog Post

Nanotechnologie boot

Nanotechnologie boot is een relatief nieuwe manier om jachten ultiem te onderhouden. Het is nog niet sinds lang dat nanotechnologie gebruikt wordt voor verscheidene doeleinden. Een daarvan is dat het gebruikt wordt door o.a. hightech bedrijven die o.a. objecten in nanoformaat ontwikkelen. Nu zal u denken, wat wordt hier dan vervolgens mee bereikt? D.m.v. het gebruik van nanodeeltjes in objecten kunnen er nieuwe materialen en systemen ontwikkeld worden. Deze gaan op hun tijd unieke doeleinden en functies krijgen.

Er wordt steeds meer en meer ontwikkeld door het gebruik van nanotechnologie. Zo wordt het gebruikt in waterbestendige kledij en heldere zonnebrandcrème, maar ook voor geurvrije voeten, denk aan sokken met zilverdeeltjes. Denk bijvoorbeeld ook aan mobiele toestellen, deze hebben een enorme ontwikkeling doormaakt sinds de ontdekking van nanodeeltjes. Mobiele apparaten verbruiken bijvoorbeeld energie om data te bewaren, deze energie zit door de ontdekking van nanotechnologie direct in de materialen.

Op deze manier hoeft er extern geen extra energie toegevoegd te worden. Niet onbelangrijk is het gebruik van nanotechnologie in de medische industrie. Men is nu bijvoorbeeld bezig om een pacemaker te ontwikkelen die zijn energie uit lichaamswarmte weet te halen. Kortom, nanotechnologie is pas in het begin van zijn stadium. U kunt verwachten dat er nog een tal aan nieuwe producten op de markt gaan komen die met nanodeeltjes ontwikkeld zijn. Nanotechnologie boot wordt vooral gebruikt voor het beschermen van boten tegen zeewater.

Nanotechnologie is dé technologie van de 21e eeuw. Deze technologie maakt het mogelijk om te werken met uiterst kleine deeltjes: die tussen de 1 en 100 nanometer.

Dit komt daarom van pas bij het werken met atomen: de bouwstenen waaruit al onze stoffen zijn opgebouwd. Zo is het mogelijk om deze atomen te manipuleren en de structuur ervan te veranderen. Hierdoor kunnen hele nieuwe producten ontstaan met een unieke werking. Denk bijvoorbeeld aan onbreekbaar aardewerk of krasbestendige verf. De mogelijke toepassingen lijken eindeloos en Villanova speelt daar op in.

Nanotechnologie wordt ook wel ‘de grootse revolutie sinds de computer’ genoemd. Door deze technologie te gebruiken wordt het mogelijk om de wetenschap tot in de puntjes te bedrijven. Hierdoor wordt een oneindige wereld van technologie geopend.

Nanotechnologie maakt het mogelijk om materialen te bewerken en andere structuren te bekomen of om materialen waterafstotend te maken. Op deze manier kunnen wetenschappers bestaande toepassingen verbeteren en worden geheel nieuwe toepassingen mogelijk. Denk hierbij aan Nano-gouddeeltjes die tumoren zouden verwijderen of snelle computerchips, vuil verwenrede kleren en ultragevoelige sensoren.

Het wordt gebruikt in de medische wetenschap, elektronica, kleding, voedsel, water en defensie. Rondom het onderwerp nanotechnologie zijn nog veel vragen onbeantwoord. De overheid ziet deze technologie als zeer kansrijk en juist ook daarom investeert de overheid in onderzoek naar nanotechnologie.

Naast het reinigen van de boot is het belangrijk om de boot te beschermen. Dit is om te voorkomen dat bepaalde oppervlakken beschadigd worden nadat alle lagen vuiligheid verwijderd zijn. Pascal Villanova by Vossen biedt beschermingsproducten van een ander kaliber aan. Onze beschermingsproducten zijn multifunctioneel en beschermen niet alleen de hul, maar ook het glas, de canvas en zelfs de machinekamer. Dit wordt gerealiseerd door coatings, die ontwikkeld zijn door het gebruik van nanotechnologie.

Door de nanotechnologie die Pascal Villanova by Vossen hanteert in zijn producten, bieden deze producten een bescherming aan, waarbij de boot wordt beschermd tegen kleine krasjes in het dek of de hul. De minuscule deeltjes in de coating vullen de krasjes op en zorgen ervoor dat de boot beschermd is door een dun laagje coating. Het voordeel van de Pascal Villanova by Vossen coatings is vooral dat door het egaal maken van de hul, de boot tot 11% meer snelheid kan maken. Ook na het reinigen van de canvas adviseren wij om een bescherming toe te voegen, zodat het canvas zo lang mogelijk schoon en bruikbaar blijft.

Daarnaast heeft nanotechnologie boot het voordeel dat wanneer u gebruikt van maakt van deze coating, uw boot voor lange tijd beschermd is. Dit scheelt dus veel arbeid, tijd en andere kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Berichten

Boot producten
Boot producten

Voor een boot volstaan alleen de beste resultaten voor een perfecte uitstraling. Als het

Vuilwatertank boot
Vuilwatertank boot

De vuilwatertank op een boot kan betrekking hebben op verschillende tanks. De grijs watertank

Brandstoftank boot
Brandstoftank boot

Naar schatting is meer dan de helft van de brandstoftanks van boten verontreinigd. Veroudering van

Teakhout boot
Teakhout boot

Teakhout boot is van nature vettig. Dit betekent dat het lichtelijk waterafstotend is, wat

Nanodeeltjes
Nanodeeltjes

Nanotechnologie kan meer beschermen dan enkel uw boot Pascal Villanova by Vossen streeft ernaar om